Online Festival: ga naar sffr.filmchief.com/hub

Live Festival

Op 9 december 2021 vindt het live event van de 7de editie van Sport Film Festival Rotterdam plaats in LantarenVenster. Op het programma staan de Internationale Award Show en Special Screenings met de vertoning van een deel van de officieel geselecteerde films. De activiteiten vinden plaats met in achtneming van de geldende maatregelen verband houdend met COVID-19.

Tijdens de Internationale Award Show (aanvang 19.00 uur) worden de winnaars bekend gemaakt van de 7 internationale awards en de Special Mentions en de films Magnesio van regisseur Adriano Ricci en OutSwing van Samar Minallah Khan vertoond. De award show is toegankelijk voor genodigden.

Tijdens de Special Screening – Sportplusverenigingen (19.00 uur) worden de films Frank Curiel: A Baseball Story van Kristen Dania, A Second Family van Ramon Sanchez Orense & Susanne Maria Krauss, Yusef y Ramiro van Bas van Est en OutSwing van Samar Minallah Khan vertoond. Deze screening is toegankelijk voor genodigden.

Tijdens de Special Screening – Gladiatoren aan de Maas (20.40 uur) worden 3 boksfilms vertoond; Aftermovie GadM 2021, Body & Mind van Mark Redan en Bundini van Patrick Green. Deze screening is toegankelijk voor genodigden.

Voor de Special Screening – JKA (21.00 uur) staat de vertoning van de keirin wielrenfilm Riding Uphill van Kan Eguchi op het op het programma. Voor deze screening zijn GRATIS toegangskaarten verkrijgbaar (zie onderstaande informatie).

De avond wordt afgesloten met de Special Screening – Skateboard Rotterdam (22.20 uur) waarvoor de skateboard films S.O.R. Ontdekt België van Rob van Pelt en FLIP van Geleshan Batyrhanov zijn geselecteerd. Voor deze screening zijn toegangskaarten verkrijgbaar (zie onderstaande informatie).

Er zijn 100 GRATIS toegangskaarten beschikbaar voor de Special Screening – JKA met de vertoning van de keirin wielrenfilm Riding Uphill. Per persoon stellen we maximaal 4 stuks beschikbaar.

Stuur jouw aanvraag voor gratis toegangskaarten naar info@sportfilmfestivalrotterdam.com. Je ontvangt dan zo spoedig mogelijk een bevestiging met nadere informatie.

Zolang de voorraad strekt.

Toegangskaarten voor de Special Screening – Skateboard Rotterdam kunnen aangevraagd worden via info@sportfilmfestivalrotterdam.com. Je ontvangt dan zo spoedig mogelijk een bevestiging met de betalingsgegevens en nadere informatie.

De prijs per toegangskaart bedraagt 10,50 Euro.

Zolang de voorraad strekt.