Bestel tickets voor het SFFR 2022 - Voorjaarevenement! Klik hier.

LantarenVenster

LantarenVenster, in 1978 ontstaan door samenvoeging van theaterzaal De Lantaren en bioscoop Het Venster, is hét theater voor de betere films en de beste jazz in Rotterdam. Met ruim 9600 filmvoorstellingen per jaar, meer dan 120 concerten, diverse grote festivals, educatieprojecten, congressen en andere publieksevenementen is er zeven dagen per week altijd wel wat te beleven.

De grote foyer van LantarenVenster is dé ontmoetingsplek van het theater. In het café-restaurant, met een prachtig uitzicht op de Rijnhaven, kun je dagelijks terecht. Naast een kopje koffie, een glas verse muntthee of een borrel serveert LantarenVenster ook lunch en diner.

Het gebouw is volledig toegankelijk voor mensen in rolstoel of met een andere beperking. Indien van toepassing dan volgt LanterenVenster de COVID-19 protocollen voor bioscopen, podia en horeca die zijn goedgekeurd door de overheid om het bezoek zo veilig en prettig mogelijk te maken.

De huisregels:
– In LantarenVenster geldt een wettelijk bepaald rookverbod.
– Mobiele telefoons dienen tijdens alle voorstellingen te worden uitgeschakeld.
– Geluids- en beeldopnamen zijn zonder toestemming van de musici en directie niet toegestaan.
– Op aangeschafte kaarten wordt geen restitutie verleend.
– Tijdens voorstellingen in LantarenVenster worden foto’s en video’s gemaakt die gebruikt worden voor promotionele doeleinden. Bij het betreden van LantarenVenster ga je hier stilzwijgend mee akkoord.

LantarenVenster
Otto Reuchlinweg 996
3072 MD Rotterdam

Kassa telefonisch bereikbaar van 12.00 – 18.00 uur
+31-10-2772277

Voor de bereikbaarheid van LantarenVenster en voor de faciliteiten voor mensen met een beperking klik je hier.