Het Sport Film Festival Rotterdam 2020 is geannuleerd. Volg onze social media voor het laatste nieuws.

Professionals

Het Sport Film Festival Rotterdam wil een podium bieden aan en een ontmoetingsplaats zijn voor makers, producenten, financiers, kopers en beleidsmakers uit de filmwereld en voor professionals uit de sport- en cultuurbranche.

Filmmakers kunnen een Pro Accreditatie aanvragen voor het bijwonen van onder meer de filmmakers meeting, filmvertoningen en talkshows. Tijdens de filmmakers meeting wordt een geslaagde case van een sportfilmproductie gepresenteerd en besproken.

Middels de Call for entries roept het Sport Film Festival Rotterdam rechthebbende van sportfilms op om via Filmfreeway hun films in te schrijven voor het festival.

Via de jaarlijks Sportfilm Call roept het Sport Film Festival Rotterdam, in samenwerking met OPEN Rotterdam en Cinecrowd, filmmakers op om een aanvraag in te dienen voor een financiële bijdrage voor de realisatie van een nieuwe sportfilm met een Rotterdamse link. De geselecteerde films worden tijdens het festival vertoond en de winnaar wordt bekroond met de Rotterdam Sport Film Award.