SFFR 2020: volg het laatste nieuws en updates via onze social media!

Sport Film Festival Rotterdam

De missie van het Sport Film Festival Rotterdam is het vestigen van de aandacht op sportfilms en het vergroten van de zichtbaarheid daarvan. Het doel is om bij te dragen aan de ontwikkeling van sportfilms, de sportfilmindustrie te stimuleren en sportcinema lokaal, nationaal en internationaal in de schijnwerpers te zetten.

Het festival kenmerkt zich door een kwalitatief hoogwaardig filmprogramma, prestigieuze award shows, verdiepende en verbindende talkshows en een passende randprogrammering. Daarbij kiest Sport Film Festival Rotterdam in de programmering voor activiteiten die mensen raken, inspireren en in beweging brengen. Bovendien wil Sport Film Festival Rotterdam naast topsport en breedtesport de maatschappelijke betekenis van sport tonen.

Het Sport Film Festival Rotterdam wordt georganiseerd door Stichting Sportfilm Promotie in nauwe samenwerking met publieke organisaties, private ondernemingen, professionals en vrijwilligers.

De festivalorganisatie:
Conrad Alleblas, festivaldirecteur
Jamillah van der Hulst, hoofd programmering en marketing & communicatie
Kim Appels-Peters, organisator SFFR Opening en SFFR Awards Show
Greta Schouten, coördinator vrijwilligers
Louise Lenten-Veerman, coördinator ontvangst
Fabienne Hendriks, coördinator & begeleider 1-minuut filmproject
Bob Overhand, merk- & marcomstrategie
Rob Buisman, redacteur
Bas Albers, fotograaf
Plus: heel veel enthousiaste vrijwilligers

Kim Appels-Peters, organisator SFFR Opening en SFFR Awards Show

Vanuit een passie voor hospitality en liefde voor organiseren is Events by Kim van Kim Appels-Peters ontstaan. Op basis van een idee, wens en/of doelstelling creëert Kim een zorgeloze dag. Dit geldt niet alleen voor de organisatie van zakelijke evenementen, groot of klein, maar ook voor bruiloften. Daarnaast blijft Kim graag verbonden met de dienstverlening en biedt zij als professionele interim manager, met ruime ervaring, eindeloze mogelijkheden. Zij richt zich in het bijzonder op interim management binnen hotels, toerisme en entertainment.
www.eventsbykim.nl