Bekendmaking programma en start kaartverkoop op 4 maart 2020. Volg onze social media voor het laatste nieuws.

Sport Film Festival Rotterdam

Het Sport Film Festival Rotterdam wil de aandacht voor én de zichtbaarheid van sportfilms vergroten, met het doel om bij te dragen aan de ontwikkeling van sportfilms, de sportfilmindustrie te stimuleren en sport cinema lokaal, nationaal en internationaal te vieren.

Het festival kenmerkt zich door een kwalitatief hoogwaardig filmprogramma, prestigieuze award shows, verdiepende en verbindende talkshows en een passende randprogrammering. In haar programmering kiest Sport Film Festival Rotterdam voor activiteiten die mensen raken, inspireren en in beweging brengen en die naast topsport en breedtesport de maatschappelijke betekenis van sport tonen.

Het Sport Film Festival Rotterdam wordt georganiseerd door Stichting Sportfilm Promotie in nauwe samenwerking met publieke organisaties, private ondernemingen, professionals en vrijwilligers.

De festivalorganisatie:
Conrad Alleblas, Festivaldirecteur
Jamillah van der Hulst, Hoofd Programmering en Marketing & Communicatie
Kim Appels-Peters, Organisator Opening en SFFR Awards Show
Fabienne Hendriks, Coördinator & Begeleider 1-minuut Filmproject
Bob Overhand, Merk & MarCom Strategie
Bas Albers, Fotografie
Jacco Groen & Kim Roest, Videografie
Veel enthousiaste vrijwilligers

Kim Appels-Peters, organisator Opening en SFFR Awards Show

Vanuit een passie voor hospitality en liefde voor organiseren is Events by Kim van Kim Appels-Peters ontstaan. Op basis van een idee, wens en/of doelstelling creëert Kim een zorgeloze dag. Dit geldt niet alleen voor de organisatie van zakelijke evenementen, groot of klein, maar ook voor bruiloften. Daarnaast blijft Kim graag verbonden met de dienstverlening en biedt zij als professionele interim-manager, met ruime ervaring, eindeloze mogelijkheden. Zij richt zich in het bijzonder op interim management binnen hotels, toerisme en entertainment.
www.eventsbykim.nl