SFFR 2021: volg het laatste nieuws en updates via onze social media!

Sport Film Festival Rotterdam

De missie van Sport Film Festival Rotterdam is het vestigen van de aandacht op sportfilms en het vergroten van de zichtbaarheid daarvan. Het doel is om bij te dragen aan de ontwikkeling van sportfilms, de sportfilmindustrie te stimuleren en sportcinema lokaal, nationaal en internationaal in de schijnwerpers te zetten.

Het festival kenmerkt zich door een kwalitatief hoogwaardig filmprogramma, prestigieuze award shows, verdiepende en verbindende talkshows en een passende randprogrammering. Daarbij kiest Sport Film Festival Rotterdam in de programmering voor activiteiten die mensen raken, inspireren en in beweging brengen. Bovendien wil Sport Film Festival Rotterdam naast topsport en breedtesport de maatschappelijke betekenis van sport tonen.

Sport Film Festival Rotterdam wordt georganiseerd door Stichting Sportfilm Promotie in nauwe samenwerking met publieke organisaties, private ondernemingen, professionals en vrijwilligers.

De festivalorganisatie:

Bas Albers, Fotograaf
Bob Overhand, Adviseur Merk, Marketing & Communicatie
Conrad Alleblas, Festivaldirecteur
Enthousiaste vrijwilligers
Fabienne Hendriks, Coördinator & Begeleider 1-minuut Filmproject
Greta Schouten, Coördinator Vrijwilligers
Jamillah van der Hulst, Hoofd Programmering, Marketing & Communicatie
Jaap Visser, Vliegende Keep Vrijwilligers
Kim Appels-Peters, Organisator SFFR Opening & SFFR Award Show
Louise Lenten-Veerman, Coördinator Gastenontvangst
Rob Buisman, Redacteur

Kim Appels-Peters, Organisator SFFR Opening & SFFR Award Show

Vanuit een passie voor hospitality en liefde voor organiseren is Events by Kim van Kim Appels-Peters ontstaan. Op basis van een idee, wens en/of doelstelling creëert Kim een zorgeloze dag. Dit geldt niet alleen voor de organisatie van zakelijke evenementen, groot of klein, maar ook voor bruiloften. Daarnaast blijft Kim graag verbonden met de dienstverlening en biedt zij als professionele interim manager, met ruime ervaring, eindeloze mogelijkheden. Zij richt zich in het bijzonder op interim management binnen hotels, toerisme en entertainment.
www.eventsbykim.nl